Welkom op de nieuwe website van Celeste Parfums
Éclat Natural
€36,00
Inclusief belasting
Verzorgende stylingcrème voor textuur.
Gemaakt met 96% natuurlijke ingrediënten, verbetert en conditioneert deze stylingcrème zelfs de droogste haartypes. Rijk aan sheaboter en jojoba-olie, helpt het ontwarren van het haar.
Hoe te gebruiken: Begin met een hoeveelheid ter grootte van een parel, wrijf tussen de handpalmen voordat je het aanbrengt op vochtige of droge lengtes en punten.
Gebruik meer indien nodig.
Strijk met je handen of een borstel over steil haar voor een klassieke, op maat gemaakte look.
Voor een krullend effect, kneed je het haar tussen je vingers om krullen te vormen.
Niet uitspoelen.
Ingrediënten: Aqua – **Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie – *Cera Alba – *Ricinus Communis (Castor) Zaadolie – *Glycerine – **Butyrospermum Parkii Boter – *Diheptyl Succinaat – *Jojoba Esters – *Limoneen – *Decyl Oleate – *Cetearyl Alcohol – *Caprylic/Capric Triglyceride – *Polyglyceryl-6 Distearate – **Shinziophyton Rautanenii Kernel Olie – *Octyldodecanol – *Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadwas – Parfum/Geur – *Dipalmitoylethyl Hydroexyethylmonium Methosulfaat – **Pongamia Glabra Zaadolie – *Glyceryl Caprylaat – *Carrageen – Polyquaternium-11 – *Ceteareth-20 – *Capryloyl Glycerine/Sebacinezuur Copolymeer – *Polyglyceryl-3 Bijenwas – *Cetyl Alcohol – *Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract – *Benzyl Salicylaat – *Caprylhydroxamic Acid – *Acacia Decurrens Bloemwas – *Polyglycerine-3 – *Linalool – *Cocamidopropyl PG–Dimonium Chloride – *Copernicia Cerifera Cera – *Ascorbyl Palmitate – *Tocopherol – *Eugenol – *Hydroxycitronellal – *Coumarine – *Isoeugenol – *Acorus Gramineus Wortel/Stam Extract – *Perilla Ocymoides Blad Extract – *Caprylyl Glycol – *Hibiscus Sabdariffa Bloem Extract – *Citroenzuur – Natriumbenzoaat – Kaliumsorbaat
* Natuurlijke oorsprong ** Gecertificeerd biologisch
Omdat de formules kunnen veranderen, verwijzen wij u naar de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest up to date samenstelling.